CORONA STICKERS

Bereid u voor op de 1,5 meter-samenleving.

Met heldere communicatietools en de juiste beschermingsmiddelen kan iedereen binnenkort weer veilig aan de slag. Wij kunnen u daar mee helpen.

Zorg dat mensen zich bewust zijn van de afstand die ze moeten houden door vloerstickers te plaatsen. Door middel van pijlen kunt u aangeven wat de juiste looprichting is.  Onze Corona stickers en ‘houd afstand’ stickers bieden de hier uitkomst.

Ook kunt u met sterke communicatiemiddelen zorgen dat iedereen weet welke regels en richtlijnen en gelden. Denk hierbij aan een poster, banner, paneel, spandoek met frame, Corona sticker of ‘houd afstand’ sticker.

Creëer veiligheid door middel van afscheidingen. Hiervoor kunnen wij staande scheidingswanden leveren, bijvoorbeeld met verwisselbaar textieldoek of akoestisch materiaal. Panelen van oersterk karton met een uitsparing die afgeplakt is met transparante folie zorgt ervoor dat u beschermt bent als u dichter bij elkaar moet zitten.

Wij kunnen natuurlijk ook Corona stickers en ‘houd afstand’ stickers in de kleur van uw huisstijl ontwerpen, in alle vormen en maten. De Corona stickers en ‘houd afstand’ stickers zijn voorzien van een antislip laminaat voor een veilige en duurzame oplossing. Tevens zijn de Corona stickers en ‘houd afstand’ stickers hierdoor slijtvast.

Dus bent u op zoek naar
Corona stickers, ‘houd afstand’ stickers of
andere Corona preventie communicatietools?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

Hieronder een aantal voorbeelden van onze Corona stickers en ‘houd afstand’ stickers.