DRUKWERK & PRINTEN

Wilt u iets laten drukken? Dan bent u bij de Potter aan het goede adres. Wij maken allerlei soorten drukwerk van visitekaartje tot posters. Niets is bij ons onmogelijk.

Printen of drukken?

Bij ons kunt u terecht voor zowel printen als offset drukwerk. Traditioneel offset drukwerk is niet altijd duurder. Hoge oplages in offset geeft vaak een aantrekkelijke prijs. Printen is vooral bij kleine oplages vaak goedkoper dan traditioneel drukken. Er is keuze uit verschillende soorten papier en karton, in alle denkbare kleuren en bijpassende enveloppen. Afhankelijk van úw specifieke wensen printen of drukken wij ook uw visitekaartje, briefpapier, enveloppen, flyers, brochures, presentatiemappen, magazines en familiedrukwerk.

Drukkerij

Vanuit onze drukkerij bieden wij een breed scala aan drukwerk. Onze medewerkers staan u vakkundig te woord. Zij zijn op de hoogte van het complete drukproces en kunnen zo al uw vragen beantwoorden en een onderbouwd advies geven.

Creatieve partner voor uw drukwerk

  • Ook grote formaten op zwaar karton (400 grams) mogelijk.
  • Levering afhankelijk van uw wensen.
  • Altijd een vast aanspreekpunt.
  • Gratis bezorgservice in eigen beheer.

Meer informatie over drukwerk en printen?

Wij denken graag met u mee over de beste, maar ook voordeligste oplossing. Hoe uw drukwerk eruit kan zien lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Bel met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

 

visitekaartjes

– Visitekaartjes –

 – Kaarten / Familiedrukwerk – 

flyers folders– Flyers / Folders –
zeefdruk

– Zeefdruk –

Boekjes jaarverslagen scripties 

– Boekjes / Jaarverslagen / Scripties –

 – Posters –

ringbanden / presentatiemappen– Ringbanden / Presentatiemappen –

Van drukwerk en reclame-uitingen tot een complete huisstijl:

De Potter is van alle markten thuis als het gaat om druk- en printwerk, reclame-uitingen en huisstijlen. Zo kunnen wij u helpen met autobestickering, auto-belettering, lichtbakken, magneetplaten, bewegwijzering, reclameborden, presentatiebalies, buizenframes, visitekaartjes, gevelreclame en we kunnen zelfs uw logo ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij gaan graag met u in overleg voor een maximaal resultaat!