VORMGEVING

Vormgeving / DTP

Vooral nu is een goede presentatie en uitstraling van uw bedrijf het eerste wat uw klanten zien. Uw uitnodigingskaart, briefpapier, enveloppen en visitekaartje vormen uw identiteit. Daarom is het extra belangrijk dat dat goed overkomt bij de klanten. Wij kunnen u helpen en professioneel advies geven over de vormgeving van uw bedrijf.

Ontwerpen

Bij ons kunt u terecht voor een logo, zakelijk drukwerk van visitekaartje tot ringband, maar ook voor de persoonlijke uitnodigingskaart of familiedrukwerk, zoals geboorte- en trouwkaarten. U geeft uw wensen aan ons doen en wij doen een voorstel. U kunt aanpassingen en veranderingen aan ons doorgeven zodat u er volledig achter staat.

Eigen ontwerp

Ook kunt u zelf ontworpen documenten aanleveren. Deze worden eventueel door ons digitaal bijgesteld en gecontroleerd om er mooi drukwerk van te maken voor het beste resultaat.

Wilt u een ontwerp laten maken?

Wij gaan voor persoonlijk advies! Staat uw vraag naar een ontwerp er niet tussen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

 

– Logo laten ontwerpen –      – Kaarten / familiedrukwerk –

           

In- en outdoor ontwerp –       –    Huisstijl opzetten    –

Van drukwerk en reclame-uitingen tot een complete huisstijl:

De Potter is van alle markten thuis als het gaat om druk- en printwerk, reclame-uitingen en huisstijlen. Zo kunnen wij u helpen met autobestickering, auto-belettering, lichtbakken, magneetplaten, bewegwijzering, reclameborden, presentatiebalies, buizenframes, visitekaartjes, gevelreclame en we kunnen zelfs uw logo ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij gaan graag met u in overleg voor een maximaal resultaat!