Bewegwijzering

Met bewegwijzering van De Potter wordt u gevonden

Wat is het toch prettig als uw relaties makkelijk vinden waar uw bedrijf gevestigd is. En als ze dan aankomen goed zien waar ze moeten parkeren, waar de receptie is of waar leveranciers moeten lossen. Mensen moeten meteen begrijpen waar ze zich bevinden en waar ze naartoe moeten. Met onze bewegwijzering wordt de routing in en om uw gebouw glashelder. Wij zijn specialist in het uitdenken, produceren en monteren van op maat gemaakte bewegwijzering. Kan niet…bestaat niet bij De Potter.

Wat zijn bewegwijzering systemen?

Een aantal voorbeelden van onze bewegwijzering producten zijn: entreezuilen, verwijsborden, bestemmingsborden, liftborden, verdiepingsborden, naamborden en vluchtwegplattegronden. Met grote aandacht zorgen wij voor een passend en afgestemde routing binnen en buiten uw gebouw. Onze vormgevers zorgen ervoor dat het gevoel in en rond uw gebouw klopt met de identiteit van uw organisatie.

Plan van aanpak

Elkaar ontmoeten is essentieel, met of zonder andere betrokken partijen zoals de architect of de aannemer. Rondjes lopen, brainstormen en bouwtekeningen bestuderen om de beste posities voor bewegwijzering te bepalen. Wij gaan naar de tekentafel en maken een plan van aanpak. Dit bespreken we tijdens onze volgende afspraak waar we op zoek gaan naar eventuele verbeteringen.

Uitvoering van bewegwijzering

Vervolgens gaat ons team aan de slag. We produceren veel zelf, maar hebben natuurlijk ook een groot assortiment aan standaard producten waardoor we de kosten laag kunnen houden. In overleg met u worden de montagemomenten van de bewegwijzering bepaald door ons professionele montage team. Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte via 010 522 10 23.

Het werkgebied van De Potter

Ons bedrijf is gevestigd in Lansingerland. Dit is de nieuwe plaatsnaam voor de gemeenten Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Holland. Veel van onze relaties komen uit groot Rotterdam (Rijnmond), Delft,  Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer.

Van drukwerk en reclame-uitingen tot een complete huisstijl:

De Potter is van alle markten thuis als het gaat om druk- en printwerk, reclame-uitingen en huisstijlen. Zo kunnen wij u helpen met autobestickering, auto-belettering, lichtbakken, magneetplaten, bewegwijzering, reclameborden, presentatiebalies, buizenframes, visitekaartjes, gevelreclame en we kunnen zelfs uw logo ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij gaan graag met u in overleg voor een maximaal resultaat!