Magneetplaten

Een magneetplaat met uw eigen logo of afbeelding laten maken? De Potter is al jaren thuis in alle soorten reclame-uitingen. In eigen productie vervaardigen wij de mooiste magneetplaat die u kunt gebruiken op bijvoorbeeld uw bedrijfswagens of alle andere metalen ondergronden.

Uw huisstijl en identiteit op magneetplaten

Een magneetplaat is de perfecte oplossing voor tijdelijke reclame. Uw logo, slogan of afbeelding wordt op een magnetische plaat geprint die u keer op keer opnieuw in een handomdraai kan bevestigen. Wij kunnen de magneetplaat in elk gewenst model en formaat snijden. Vervolgens bedrukken we de magneetplaat met de door u gewenste opdruk. U kunt de opmaak zelf aanleveren, maar wij helpen u er natuurlijk ook graag mee. De magneetplaat is kleurvast en weerbestendig.

Waarom een magneetplaat van De Potter?
– Hoogste kwaliteit magneetplaat
– Wij helpen u met het ontwerp van de magneetplaat
– Iedere gewenste maat mogelijk
– Snelle levertijd

Offerte aanvragen voor magneetplaten?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over magneetplaten of maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

Het werkgebied van De Potter

Ons bedrijf is gevestigd in Lansingerland. Dit is de nieuwe plaatsnaam voor de gemeenten Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Holland. Veel van onze relaties komen uit groot Rotterdam (Rijnmond), Delft, Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer.

Van drukwerk en reclame-uitingen tot een complete huisstijl:

De Potter is van alle markten thuis als het gaat om druk- en printwerk, reclame-uitingen en huisstijlen. Zo kunnen wij u helpen met autobestickering, auto-belettering, lichtbakken, magneetplaten, bewegwijzering, reclameborden, presentatiebalies, buizenframes, visitekaartjes, gevelreclame en we kunnen zelfs uw logo ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij gaan graag met u in overleg voor een maximaal resultaat!