Bestickeren

Auto bestickeren, de beste manier van reclame!

Wanneer u besloten heeft om uw bedrijfsauto of wagenpark te laten bestickeren, dan bent u bij De Potter aan het juiste adres. Auto’s bestickeren is een vak dat wij als geen ander verstaan. Wist u overigens dat auto bestickeren een voordelige manier is om op te laten vallen. Jaarlijks wordt een wagen met auto bestickering 2 miljoen keer gezien. Doodzonde om dat mis te lopen toch? Daarom laten zoveel ondernemers hun personenauto’s, bestelbussen en vrachtwagens met of zonder oplegger bestickeren bij De Potter. De Specialisten in auto bestickeren!

Waarom uw auto bestickeren bij De Potter?

– Wij gebruiken alleen topkwaliteit folie
– We zijn scherp in prijs door efficiënt werken
– Wist u dat we binnen een dag uw offerte naar u mailen
– We zitten net boven Rotterdam, lekker centraal dus

Zo gaan wij te werk

Als het ontwerp van de auto bestickering naar tevredenheid is gaat ons productieteam aan de slag. Ons gediplomeerd personeel en onze moderne machines zorgen voor het snijden en printen van de folies. Vervolgens kunnen wij uw auto bestickeren bij ons op locatie in Bergschenhoek, net boven Rotterdam in onze stofvrije verwarmde productiehal. Als dat voor u niet handig is komt ons mobiele team gewoon naar u toe of naar uw autodealer.

Auto bestickering ontwerpen

Als u nog geen ontwerp heeft, kunnen wij een autobestickering voor u ontwerpen. Wij beschikken over een uitgebreide database met tekeningen van personen- en bedrijfsauto’s. U geeft ons het model door en wij zorgen voor een passend ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Natuurlijk stemmen wij het ontwerp van de autobelettering af op uw huisstijl. Op basis van het definitieve ontwerp, kunnen wij een passende offerte maken.

Ieder project is maatwerk

Door de wensen van onze klanten goed te bespreken ontstaat er maatwerk. Het hele proces moet kloppen, dat begrijpen wij als geen ander. Wij bieden dan ook de volgende zekerheden.
– Snel uw offerte
– Hoogste kwaliteit autostickers
– Gediplomeerde reclame monteurs
– Alle ruimte in onze productiehal
In onze productiehal passen vrachtwagens met opleggers of bussen van wel 15 meter lang! Met onze speciale vrachtwagenstickers bestickeren wij de opleggers rondom tot rijdende billboards. Uiteraard kunnen we ook alleen de cabine bestickeren of uw bestelbus of personenauto.

Nog geen ontwerp voor het auto bestickeren? Geen nood, onze vormgevers helpen u graag, en mooi…! Ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht, zoals magneetplaten, druk- en printwerk, buizenframes, presentatiebalies en meer!

Wat kost het om een auto te bestickeren?

Rondom bescheiden uw huisstijl inclusief website laten bestickeren kan al vanaf € 125,- excl. BTW per auto. Maar wilt u minder bescheiden uw auto bestickeren dan kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs, we houden van blikvangers. Neem contact op met één van onze adviseurs, wij vertellen u graag alle mogelijkheden rond auto bestickeren.

Het werkgebied van De Potter

Ons bedrijf is gevestigd in Lansingerland. Dit is de nieuwe plaatsnaam voor de gemeenten Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Holland. Veel van onze relaties komen uit groot Rotterdam (Rijnmond), Delft, Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer.

Van drukwerk en reclame-uitingen tot een complete huisstijl:

De Potter is van alle markten thuis als het gaat om druk- en printwerk, reclame-uitingen en huisstijlen. Zo kunnen wij u helpen met autobestickering, auto-belettering, lichtbakken, magneetplaten, bewegwijzering, reclameborden, presentatiebalies, buizenframes, visitekaartjes, gevelreclame en we kunnen zelfs uw logo ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij gaan graag met u in overleg voor een maximaal resultaat!