Notitieblokken

Even snel een aantekening maken en meegeven aan de klant? Waarom niet op uw eigen notitieblok. Zo onthouden de klanten meteen van wie het komt en hoe ze bij u moeten komen en contact op kunnen nemen. Wij kunnen voor u uw notitieblokken maken.

Formaat

U kunt op veel verschillende papiersoorten en maten uw eigen notitieblok laten maken, zoals bijvoorbeeld A6, A5 of A4. Ook kunt u kiezen hoeveel papier u op een blok wilt hebben en het aantal blokken zelf.

Bedrukking

Naar wens kunt u bepalen wat er op het notitieblok komt te staan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lijntjes, ruitjes of blank, zwart wit of gekleurd, met of zonder logo of contact gegevens. Alles is mogelijk. Het ontwerp voor de notitieblokken kunnen wij voor u maken mocht u nog geen ontwerp hebben. Eventueel zouden er gaatjes in kunnen zodat u het in een mapje zou kunnen stoppen.

Meer informatie over notitieblokken?

Wij denken graag met u mee over de beste, maar ook voordeligste oplossing. Bel met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.