Decoframes

Wilt u een echte eyecatcher op uw kantoor of in uw winkel? Denk dan eens aan onze decoframes.

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek? Dat kan met onze decoframes! Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Uw heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Decotex

Decotex is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.

Frame

Het textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes, 19 mm voor wandframes, 27 mm voor wand- of plafondframe, 44 mm voor dubbelzijdige toepassingen en 80 mm voor staande en hangende toepassingen. Bij het frame met LED-verlichting heb je een profiel van 55 mm breed.

Wilt u meer informatie over decoframes?

Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie of voor het doorgeven van uw wensen contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt altijd een gratis offerte aanvragen.

Het werkgebied van De Potter

Ons bedrijf is gevestigd in Lansingerland. Dit is de nieuwe plaatsnaam voor de gemeenten Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Holland. Veel van onze relaties komen uit groot Rotterdam (Rijnmond), Delft, Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer.