Flyers folders en brochures

Heeft u een beginnend bedrijf of een nieuw merk? Dan zijn flyers en folders ideaal. U kunt met uw flyer of folder snel, eenvoudig en leuk uw boodschap overbrengen aan uw klanten.

Flyers en Folders

Het enige verschil tussen een flyer en een folder is dat een folder altijd gevouwen is en een flyer ongevouwen. De meeste flyers zijn op A6 formaat en de meeste folders op A4, maar u kunt ook kiezen voor een groter of kleiner formaat. Zowel een flyer als een folder kunt u dubbelzijdig laten drukken.

Vormen en vouwen

Ook is er een mogelijkheid om uw flyer of folder te stansen. We kunnen er een vormpje uit halen maar ook heel uw flyer of folder in bijvoorbeeld de vorm van een rondje maken. Uw folder kunnen we op verschillende manieren vouwen, bijvoorbeeld in de lengte of breedte, enkele vouw, wikkelvouw, luikvouw, zigzagvouw of kruisvouw. Er is van alles mogelijk.

Brochures

Brochures zijn effectieve promotiemiddelen, waar je heel veel verschillende kanten mee op kunt. Een brochure die eruitziet als een magazine? Een vierkant formaat? Jij bepaalt! En doordat je de keuze hebt uit zoveel verschillende brochure formaten, papiersoorten en bindwijzes, maak jij jouw brochure of magazine helemaal zoals jij het wilt. Een geniete brochure met een cover, gemaakt van hetzelfde papier als de binnenkant? Of laat je de pagina’s liever binden met oognietjes of wire-o, een metalen spiraal?

Speciale afwerking

Wilt u een unieke afwerking? Kies uit onze speciale papiersoorten, ga voor spot-UV of een opvallende folie afwerking. Opvallen gaat u zeker!

Wilt u flyers of folders laten drukken?

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, wij helpen u graag. Of neem contact met ons op via het contactformulier.