Visitekaartjes

Heeft u nieuwe visitekaartjes nodig? De Potter levert snel uw visitekaartje van hoogwaardige kwaliteit. U kunt kiezen voor geprinte of gedrukte kaartjes. Wilt u morgen nieuwe kaartjes? Kies dan voor geprinte visitekaartjes. Heeft u specifieke wensen of wilt u een hoge oplage? Dan zijn gedrukte kaartjes de beste oplossing voor u.

Offset gedrukte kaartjes

Wij drukken uw visitekaartje op verschillende soorten papier in full colour, maar ook in kleurvaste pms-kleuren. Voor een bijzonder resultaat kunnen wij uw visitekaartjes:

– drukken met een extra UV-lak, spotvernis of goudfolie;
– lamineren: het aanbrengen van een mat of glanzende laag;
– rillen: het aanbrengen of persen van een vouwlijn;
– stansen: uitsnijden van drukwerk;
– pregen: het aanbrengen van reliëf.

De levertijd is afhankelijk van uw wensen.

Meerdere kaartjes

Wilt u visitekaartjes voor meerdere medewerkers tegelijk laten drukken? Dan betekent dat een besparing op de drukkosten. Wij kunnen de kaartjes allemaal tegelijk drukken of het ontwerp voordrukken en later de gegevens erin drukken. In beide gevallen bieden wij u een scherpe prijs.

Voordelen visitekaartjes drukken
– hoogwaardige kwaliteit
– diverse luxe afwerkingen
– scherp geprijsd
– duurzaam geproduceerd
– snel geleverd
– gratis verzending

Visitekaartjes ontwerpen

Bent u starter en heeft u nog geen visitekaartje? Dan maken wij graag het ontwerp voor uw kaartje. De Potter heeft een eigen vormgeef afdeling die uw visitekaartje, maar ook uw complete huisstijl kan ontwerpen.
Of kan uw huisstijl wel een opfrisbeurt gebruiken? In dat geval zorgen onze creatieve vormgevers voor een aangepast en up-to-date ontwerp waarmee u zich onderscheidt van uw concurrentie.

Wilt u nieuwe visitekaartjes laten drukken?
Wij helpen u graag. Bel één van onze adviseurs of vul het contactformulier in voor meer informatie.