Buizenframe & Spandoeken

Buizenframes

Buizenframes zijn één van de populairste reclame objecten op dit moment. Wilt u ook een door middel van een buizenframe reclame maken? Dan bent u bij ons goed, voor zowel ontwerp als het buizenframe zelf.

Spandoeken

Bij een buizenframe hoort natuurlijk een spandoek. Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.

Kies uit maar liefst zeven basismaterialen

Kies een voordelig PVC reclamedoek, een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen in uw frame of aan uw steigers. Of ga voor duurzaam met het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.

Plaatsing en montage

De buizenframes kunnen we op muren monteren maar ook vrijstaand in het open veld. Binnen of buiten, groot of klein en op allemaal verschillende soorten doeken verkrijgbaar. Onze eigen montage afdeling bevestigt de frames op professionele wijze waardoor we garantie geven tot windkracht G.

Beurs

Op beurzen en in kantoren monteren wij expoframes. Hierbij is het frame vrijwel niet zichtbaar en zie je alleen maar een super strakke gespannen print. Kijk bij beurswanden / expo doek voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in een buizenframe?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op of vul het contactformulier