Belettering

De Potter, onderscheidend in belettering, ontwerp en kwaliteit

Belettering op personenauto’s

Geheel naar uw wens maken wij van uw voertuigen een rijdend visitekaartje. Belettering van enkel uw huisstijl tot een volledige full color wrap. Uw firmanaam wordt overal gezien waar uw medewerkers rijden of staan. Een efficiëntere manier van reclame maken is er niet.

U kunt voor uw belettering kiezen uit het grootste assortiment folies. Onze snijplotters, ecosolventprinters en latexprinters garanderen de hoogst haalbare kwaliteit belettering. Ongeacht uw wasstraatgebruik of weersomstandigheden. Lees hier meer over autobelettering.

Belettering op bedrijfsauto’s

Bij dit type voertuigen heb je vaak wat meer ruimte om een mooie opvallende belettering te vreeën. Bij ons op locatie in Bergschenhoek (net boven Rotterdam) in onze stofvrije bedrijfsruimte, of belettering bij u op locatie door heel Nederland. Onze creatieve vormgevers maken graag een gratis ontwerp van uw belettering.

Zij bezitten de kunst om uw huisstijl op een zo mooi mogelijke manier op uw bestelbussen vorm te geven. Binnen het door met u afgesproken budget. Onze gediplomeerde reclamemonteurs zorgen uiteindelijk voor de perfecte montage. Lees hier meer over autobelettering.

Belettering op vrachtwagens, trailers en opleggers

Welkom bij de specialist op dit gebied. Onze bedrijfsruimte is zo gebouwd dat wij het hele jaar door de grootste opleggers en trailers binnen kunnen beletteren. Dus ook als het buiten -10C is, gaat de belettering bij De Potter gewoon door. Met lasertechnologie geplakte scherpte is uw wagenpark een rijdende reclame voor uw bedrijf.

Contour gesneden belettering en logo’s direct geplakt op de carrosserie, met de beste folies die verkrijgbaar zijn geven wij 6 jaar garantie op uw belettering. Daarnaast kunnen wij uw vrachtwagens en opleggers voorzien van een volledige full color wrap inclusies de benodigde reflecterende strepen.

Bootbelettering

Voor een groot aantal regatta’s hebben wij de belettering verzorgd. Door heel Europa als dat gewenst is. Maar misschien wenst u alleen maar een naam of registratienummer op uw zeilboot, sloep, waterscooter of speedboot. Daarbij heeft u de keuze uit duizenden kleuren folies die uiteraard waterbestendig zijn voor alle weersomstandigheden. Belettering van De Potter gaat een leven lang mee als u dat wenst. U kunt natuurlijk ook zelf uw belettering opplakken. We geven u daarbij tips om dit zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Zout water heeft op onze stickers geen invloed.

Vliegtuigbelettering

Mede omdat ons bedrijf op een steenworp afstand van Rotterdam Den Haag Airport ligt worden we regelmatig ingeschakeld om vliegtuigen te voorzien van belettering. Of het nu gaat om een registratienummer of een full color wrap, de mogelijkheden zijn enorm Uiteraard beletterd met de sterkste folie soorten die er op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn.

Wilt u meer informatie over belettering?

Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie of voor het doorgeven van uw wensen contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt altijd een gratis offerte aanvragen.

Het werkgebied van De Potter

Ons bedrijf is gevestigd in Lansingerland. Dit is de nieuwe plaatsnaam voor de gemeenten Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Holland. Veel van onze relaties komen uit groot Rotterdam (Rijnmond), Delft, Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer.