Presentatiebalie

Maak uw beursstand compleet met een counter, roldeurkast of presentatie balie. Deze zijn handig als statafel of om uw spullen uit het zicht te houden door de handige opbergruimte aan de achterzijde. Door de grote printoppervlakte is uw reclame boodschap of ontwerp extra opvallend.

Verschillende modellen

Er zijn diverse modellen. Beursbalies/togen voorzien van een pop-up systeem (voor een razendsnelle montage) of baliecounters met losse componenten. Alle modellen zijn snel en gemakkelijk op te zetten en nemen weinig ruimte in beslag tijdens het transport.

Pluspunten

  • Handige (beurs) balies met wisselbare prints
  • Lichtgewicht aluminium systemen
  • Compact te vervoeren in draagtas/trolley, past in uw auto
  • Snelle montage in enkele minuten
  • Hoge resolutie full color print, met krasvaste coating
  • Presentatie balie

Een beursbalie is altijd ideaal te gebruiken op beurzen en bij presentaties en demonstraties. Met deze eye catcher kunt u nog meer aandacht trekken van de desbetreffende doelgroep. Daarnaast zijn beursbalies heel praktisch om spullen uit het zicht te houden. Binnenin bevindt zich voldoende opbergruimte. Onze beursbalies zijn snel door één persoon, zonder gereedschap op te zetten. De bijgeleverde transporttas of trolley zorgt ervoor dat er tijdens transport geen beschadigingen kunnen ontstaan. Een full colour afbeelding kan worden uitgevoerd in de stijl van uw product of bedrijf. Als de beursbalie een onderdeel van een stand vormt dan kan het ontwerp van de afbeelding worden doorgetrokken. Zo vormt de beursbalie één geheel met de stand.

Opzetten

Op locatie is de beursbalie binnen enkele minuten geplaatst. Zonder gereedschap worden de frames aan elkaar geklikt, de print ervoor gehangen en het blad bevestigd. Dan nog het voordeel dat de vormgeving van uw beursbalie geheel zelf te bepalen is, en dat de print waarmee uw uitstraling gecreëerd wordt, ten alle tijden te vervangen is.

Meer informatie over presentatie balies?

Wij denken graag met u mee over de beste, maar ook voordeligste oplossing. Bel met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.