OVER ONS

De Potter Media XL is een totaal leverancier voor visuele communicatie. Dat is meer dan drukwerk alleen. Naast het offset drukken van uw visitekaartjes, briefpapier, flyers, brochures, presentatiemappen en magazine, kunnen wij posters, banners, kaarten, uitnodigingen, flyers, boekjes of rapporten in alle mogelijke formaten printen. Daarnaast zorgen wij voor belettering van auto’s, borden en panden, maar ook voor roll up banners, bedrijfskleding en familiedrukwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Vakkundig advies

U vindt De Potter Media XL in Bergschenhoek, dichtbij Rotterdam. Vanuit onze moderne drukkerij bieden wij een breed scala aan print- en drukwerk. Onze medewerkers staan u vakkundig te woord. Zij zijn op de hoogte van het complete print- en drukproces en kunnen zo al uw vragen beantwoorden. Waar u ook voor kiest, u bent altijd verzekerd van een professioneel advies, de juiste begeleiding en een duidelijk zicht op de voortgang en het resultaat.

Creatieve partner voor al uw drukwerk

  • Ruim 50 jaar ervaring.
  • Grote formaten druk- en printwerk op allerlei materialen mogelijk.
  • Eigen ontwerpstudio met creatieve vormgevers.
  • Levering afhankelijk van uw wensen.
  • Gratis bezorgservice in eigen beheer.

Wij denken met onze klanten mee over goede oplossingen en creatieve alternatieven. Een afwijkend formaat of bijzondere afwerking zorgt voor net dat beetje meer uitstraling!

Contact

Hoe uw print- en drukwerk eruit kan zien, lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Bel met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden

Lees hier onze algemene levering- en betalingsvoorwaarden