PROMOTIEMATERIAAL

Wilt u ook professioneel voor de dag komen en tegelijkertijd de naamsbekendheid van uw merk of product verhogen? Of wilt u iets leuks weggeven met uw eigen naam erop of gewoon origineel en verrassend uit de hoek komen naar uw klanten? Met promotiemateriaal kan dat.

Promotiemateriaal

Promotiematerialen zijn onmisbaar op een evenement, open dag, beurs of congres. In tegenstelling tot relatiegeschenken zijn promotiematerialen vaak gericht op kort gebruik. Bekende voorbeelden zijn keycords, stickers en ballonnen, uiteraard voorzien van uw bedrijfslogo!
Natuurlijk is er ook een ruime keuze in relatiegeschenken.

Ontwerpen

Het ontwerp voor op de promotiematerialen maken wij ook. Samen met een van onze vormgevers komen we uit op het juiste ontwerp voor uw promotiemateriaal en/of relatiegeschenk.

Wilt u uw onderneming promoten?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar ons.

 

stoepborden

                         

–     Roll up banner     –                  –   Kleding bedrukken   –                –          Beachflag          –

Buizenframes                                 

Presentatiewanden –                  –  Pennen bedrukken  –                 –    Presentatie balie    –

                 

–       Stoepborden       –                –      Notitieblokken      –

Van drukwerk en reclame-uitingen tot een complete huisstijl:

De Potter is van alle markten thuis als het gaat om druk- en printwerk, reclame-uitingen en huisstijlen. Zo kunnen wij u helpen met autobestickering, auto-belettering, lichtbakken, magneetplaten, bewegwijzering, reclameborden, presentatiebalies, buizenframes, visitekaartjes, gevelreclame en we kunnen zelfs uw logo ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij gaan graag met u in overleg voor een maximaal resultaat!